Spillested: Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia
+45 28 12 22 27
formand@fredericia-bc.dk

Badminton – for sjov (begyndere)

Badminton – for sjov (begyndere)

1.300,00 kr.

Træning for begyndere under 15 år.

Træningstid/sted: Onsdage fra kl. 16.00 – 18.00 i FIC Hal 4

Træner: Lærke Thylstrup Christiansen

Mulighed for tilkøb af en ekstra træning med Letøvede tirsdag 16.00-18.00. Anbefales spillere der har godt af en ekstra udfordring, kontakt gerne træner for afklaring for specifikke spillere.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt
Varenummer (SKU): 00000001 Kategori:

Beskrivelse

Træning for begyndere under 15 år.

Træningstid/sted: Onsdage fra kl. 16.00 – 18.00 i FIC Hal 4

Træner: Lærke Thylstrup Christiansen og Chris Palm

Det koster DKK. 2.000,-* at deltage i træningen

Af planlægningsmæssige årsager bør man melde afbud hvis man er hindret i at deltage, proceduren for afbud styres af træneren.

Opkrævning af kontingent sker via e-mail. Du er som spiller selv ansvarlig for at klubben til enhver tid har din korrekte e-mail adresse. Såfremt du ønsker regninger udsendt med almindelig post, tillægges der kr. 50,- pr. opkrævning.

*Det er muligt er spare kr. 700,- i kontingentet ved at deltage i klubbens indtægts givende aktiviteter. Såfremt man ikke ønsker at medvirke til denne enormt vigtige del af klubbens fællesskab, frasiger man sig ligeledes retten til udbetaling af evt. tilskud til klubdragt og lignende. Desuden vil der hvis man står uden for fællesskabet ligeledes kunne blive opkrævet brugerbetaling for deltagelse i diverse arrangementer og
events.
Vores nuværende fællesskabsopgaver består primært af, hjælp ved stævner, parkeringsvagter og andre indtægtsgivende arrangementer. Hvornår og hvilke fællesopgaver vi har brug for hjælp til, vil løbende blive lagt op på vores facebookside (Fredericia badminton Club). Det er eget ansvar at holde sig opdateret på fb-siden. Ved større arrangementer kan det forekomme, at vi sender en informationsmail ud, hvorfor det er vigtigt vi har jeres opdaterede mail. Læs mere her.